piiripastori Mika Ebeling

Mika Ebeling, piiripastori

044 452 2237

mika.ebeling@sekl.fi

Hei!

Olen Mika Ebeling, Helsingin Kansanlähetyksen raamattukouluttaja ja pastori. Tärkein vastuualueeni on jumalanpalvelustoiminta. Järjestämme Filia-messun nimellä tunnettuja jumalanpalveluksia joka sunnuntai klo 16 Helsingin Kansanlähetyksen Toimintakeskuksessa, Karjalankatu 2 A 1 (Alppitalo).

Vastaan myös raamattupiirityöstämme. Jos haluat mukaan raamattupiiriin, ota yhteyttä, niin etsin Sinulle sopivaa raamattupiiriä.

Unelmani on elää sellaisessa kristillisessä yhteisössä, joka elää rohkeasti Raamattuun perustuvaa uskoaan todeksi ja kutsuu toisiakin Jeesuksen luokse.

On valtava asia, että meillä on Jumala, joka rakastaa jokaista ihmistä käsittämättömän paljon. Hän on ilmaissut tämän rakkautensa lähettämällä Jeesuksen tähän maailmaan, jotta me pelastuisimme ja saisimme aina elää Hänen yhteydessään.

Mieluisin harrastukseni on shakki.

Olen tullut uskoon jo pienenä poikana. Luotan Raamattuun ja toivon mahdollisimman monen ihmisen löytävän pelastavan uskonyhteyden Jeesukseen. Unelmani on myös se, että Helsingin Kansanlähetys voisi olla paikka, jossa eri-ikäiset ihmiset saisivat vahvistua hengellisesti ja josta perheet voisivat löytää eväitä lasten kasvatukseen siten, että uskosta Jeesukseen tulisi luonnollinen osa nuorimmankin sukupolven elämää.

Minuun saa yhteyden sähköpostitse mika.ebeling@sekl.fi tai puhelimitse 044 452 2237.

Toivottavasti tapaamme!

***

Juho Ylitalo, vs. nuorisotyöntekijä

juho.ylitalo@sekl.fi

044 452 2236

Moi!

Olen Juho Ylitalo, Helsingin Kansanlähetyksen nuorisotyöntekijän sijainen 1.11.2020 – 30.4.2021. Muulloin työtä tekee Antti Koskenniemi.

Torstaisin olen nuorten aikuisten illoissa ja perjantaisin nuortenilloissa. Saamme lukea Raamattua ja rukoilla yhdessä, oppia tuntemaan toisiamme ja viettää rentoa iltaa. Näiden lisäksi äänitän ohjelmia, vastaan Filia-messujen musiikista sekä olen mukana nuortentapahtumissa Ryttylässä. Tervetuloa mukaan!

Elämme parhaillaan todella outoja aikoja, mutta Jumalan rakkaus meitä kohtaan on muuttumaton. Tehtäväni on muistuttaa tästä – myös itseäni.

Asun vaimon ja kissan kanssa Helsingissä. Vapaa-ajalla tykkään lukea ja puuhata musiikin, median ja teknisten vimpainten parissa.

Ebeling Mika

piiripastori, Helsingin KL

mika.ebeling@sekl.fi

044 452 2237

Ylitalo Juho

nuorisotyöntekijän sijainen, Helsingin KL

juho.ylitalo@sekl.fi

044 452 2236

Share This