piiripastori Mika Ebeling

Mika Ebeling, piiripastori

044 45 222 37

mika.ebeling@sekl.fi

Hei!

Olen Mika Ebeling, Helsingin Kansanlähetyksen raamattukouluttaja ja pastori. Tärkein vastuualueeni on jumalanpalvelustoiminta. Järjestämme Filia-messun nimellä tunnettuja jumalanpalveluksia joka sunnuntai klo 16 Helsingin Kansanlähetyksen Toimintakeskuksessa, Karjalankatu 2 A 1 (Alppitalo).

Vastaan myös raamattupiirityöstämme. Jos haluat mukaan raamattupiiriin, ota yhteyttä, niin etsin Sinulle sopivaa raamattupiiriä.

Unelmani on elää sellaisessa kristillisessä yhteisössä, joka elää rohkeasti Raamattuun perustuvaa uskoaan todeksi ja kutsuu toisiakin Jeesuksen luokse.

On valtava asia, että meillä on Jumala, joka rakastaa jokaista ihmistä käsittämättömän paljon. Hän on ilmaissut tämän rakkautensa lähettämällä Jeesuksen tähän maailmaan, jotta me pelastuisimme ja saisimme aina elää Hänen yhteydessään.

Mieluisin harrastukseni on shakki.

Olen tullut uskoon jo pienenä poikana. Luotan Raamattuun ja toivon mahdollisimman monen ihmisen löytävän pelastavan uskonyhteyden Jeesukseen. Unelmani on myös se, että Helsingin Kansanlähetys voisi olla paikka, jossa eri-ikäiset ihmiset saisivat vahvistua hengellisesti ja josta perheet voisivat löytää eväitä lasten kasvatukseen siten, että uskosta Jeesukseen tulisi luonnollinen osa nuorimmankin sukupolven elämää.

Minuun saa yhteyden sähköpostitse mika.ebeling@sekl.fi tai puhelimitse 044 452 2237.

Toivottavasti tapaamme!

***

Seppo Palonen

Seppo Palonen

seppo.palonen@sekl.fi

044 45 222 38

Hei!

Olen Seppo Palonen, jo eläkeikää lähestyvä diakoni / nuorisotyönohjaaja.  Helsingin Kansanlähetyksessä tavoittava työmme on radio- ja nettityötä: järjestämme kristillistä uskoa puolustavia luentoja, raamattutunteja ja haastatteluja, jotka radioidaan ja laitetaan nettisivuillemme kuunneltaviksi.

Olen mukana messutoiminnassa vastaamassa musiikista ja toimimalla usein sielunhoitajana. Pidän raamattutunteja Radio Deissä, eri Kansanlähetyspiireissä sekä seurakunnissa. Joskus opetan Kansanlähetysopistossa.

Asumme vaimoni Tupsun kanssa Vantaan Louhelassa.  Kolme lastamme ja viisi lastenlastamme asuvat myös pääkaupunkiseudulla.

Tahdon pitää esillä Raamattua Jumalan erehtymättömänä sanana ja vapauttavaa evankeliumia sen ydinsanomana.

Harrastukseni ovat folk-musiikki ja kristillinen kirjallisuus, erityiset kiinnostuksen kohteet siinä ovat kirkkohistoria ja raamattunäkemys.  Harrastukseni ja työni palvelevat siis kivasti toisiaan!

***

Antti Koskenniemi, nuorisotyöntekijä

antti.koskenniemi@sekl.fi

044 45 222 35

Hei!

Olen Helsingin Kansanlähetyksen nuorisotyöntekijä. Huolehdin nuorista ja nuorista aikuisista.

Vietän aikaa torstaisin nuorten aikuisten illoissa ja perjantaisin nuortenilloissa. Työni on mahtavaa – saan lukea ja opettaa Raamattua sekä viettää aikaa upeiden ihmisten kanssa. Meillä on hienot porukat sekä nuoria että opiskelijoita. Yhdessä kasvamme ja opimme tuntemaan Jumalaa ja toisiamme. Jos olet nuori tai nuori aikuinen, tule rohkeasti mukaan!

Kesällä vedän ripareita ja ympäri vuoden kaikenlaisia muita nuorten viikonlopputapahtumia Ryttylässä.

Asun vaimoni ja kahden tyttäremme kanssa Helsingissä. Vapaa-ajallani seuraan ja pelaan jalkapalloa ja jääkiekkoa, liikun luonnossa ja luen kirjoja.

Ebeling Mika

piiripastori, Helsingin KL

mika.ebeling@sekl.fi

044 452 2237

Palonen Seppo

julistustyöntekijä, Helsingin KL

seppo.palonen@sekl.fi

044 452 2238

Koskenniemi Antti

nuorisotyöntekijä, Helsingin KL

antti.koskenniemi@sekl.fi

044 452 2235

Share This