Pointti-illat järjestetään taas livenä. Koronarajoitusten vuoksi illan osallistujamäärä on rajoitettu viiteentoista ja illat vaativat  ennakkoilmoittautumisen. Kysele rohkeasti lisätietoja Antilta (044 452 2235 / antti.koskenniemi@sekl.fi). Tiedot myös Pointin WhatsApp-ryhmässä, kysy Antilta niin pääset mukaan 🙂


Nuorteniltaa eli Pointtia vietetään perjantaisin kello 18.

Pointti-illoissa tutustutaan ja vietetään aikaa mainiolla porukalla, luetaan Raamattua ja jutellaan uskosta ja Jumalasta, rukoillaan ja tietysti syödään. Tule rohkeasti mukaan!

Tuoreimmat kuulumiset löydät Helsingin Pointin instagramista (@stadinpointti) tai laittamalla viestiä Antille (044 452 2235).

Illat pidetään Helsingin Kansanlähetyksen tiloissa Alppilassa noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Pasilan asemalta ja 3-ratikan reitin varrella. Osoite on Karjalankatu 2 A 1. Jos ulko-ovi on lukossa, niin paina ovikelloa Kansanlähetys-painikkeen kohdalta.

Tule rohkeasti mukaan – olet lämpimästi tervetullut! 🙂


Kansanlähetyksen nuorteniltoja järjestetään myös lukuisilla muilla paikkakunnilla ympäri Suomea. Näistä kokoontumisista ja tapahtumista löydät tietoa Nuorten Maailma sivustolta.

Lisätietoja

Koskenniemi Antti

nuorisotyöntekijä, Helsingin KL (palaa työhön 1.5.2021)

antti.koskenniemi@sekl.fi

044 452 2235

Share This