Olen Mika Ebeling, Helsingin Kansanlähetyksen raamattukouluttaja ja pastori. Tärkein vastuualueeni on jumalanpalvelustoiminta. Järjestämme Kansanlähetyksen messu -nimellä tunnettuja jumalanpalveluksia joka sunnuntai klo 11:00 Helsingin Kansanlähetyksen Toimintakeskuksessa, Karjalankatu 2 A (Alppitalo).

Vastaan myös raamattupiirityöstämme. Jos haluat mukaan raamattupiiriin, ota yhteyttä, niin etsin Sinulle sopivaa raamattupiiriä.

Unelmani on elää sellaisessa kristillisessä yhteisössä, joka elää rohkeasti Raamattuun perustuvaa uskoaan todeksi ja kutsuu toisiakin Jeesuksen luokse.

On valtava asia, että meillä on Jumala, joka rakastaa jokaista ihmistä käsittämättömän paljon. Hän on ilmaissut tämän rakkautensa lähettämällä Jeesuksen tähän maailmaan, jotta me pelastuisimme ja saisimme aina elää Hänen yhteydessään.

Mieluisin harrastukseni on shakki.

Olen tullut uskoon jo pienenä poikana. Luotan Raamattuun ja toivon mahdollisimman monen ihmisen löytävän pelastavan uskonyhteyden Jeesukseen. Unelmani on myös se, että Helsingin Kansanlähetys voisi olla paikka, jossa eri-ikäiset ihmiset saisivat vahvistua hengellisesti ja josta perheet voisivat löytää eväitä lasten kasvatukseen siten, että uskosta Jeesukseen tulisi luonnollinen osa nuorimmankin sukupolven elämää.

Toivottavasti tapaamme!

Ebeling Mika

piiripastori, Helsingin KL

mika.ebeling@sekl.fi

044 452 2237

Share This