Helsingin Kansanlähetys käynnisti koronan keskeyttämän messutoimintansa uudelleen syyskuussa 2021. Messu järjestetään sunnuntaisin klo 11.00 toimitiloissamme Alppikodilla. Alppikodin osoite on Karjalankatu 2 A.

Jumalanpalveluksemme nimi muuttui. Nyt sen nimi on Kansanlähetyksen messu. Messun rakenne muuttui myös hieman ja seurailee nyt Suomen Kansanlähetyksen Lähetyskeskuksessa järjestettävää messua. Tällä tavoitellaan yhtenäistä ilmettä kaikille Kansanlähetysliikkeelle järjestämille messuille.

Suurin käytännön muutos oli kellonaika. Nykyisin messu järjestetään klo 11.00. Muutoksella huomioitiin erityisesti nuoret aikuiset, lapsiperheet ja työssä käyvät.

Suuntaamme toimintamme kaikkiin ikäryhmiin, mutta nuorten ja nuorten aikuisten tavoittaminen on suuri haaste. Näillä muutoksilla tavoittelemme sitä, että Kansanlähetyksen työ etenee pääkaupunkiseudulla myös uusien sukupolvien keskuudessa.

Toivomme, että Helsingin Kansanlähetyksen messu saa jatkossa koota yhä suuremman joukon Jumalan Sanan ja ehtoollispöydän ääreen. Tavoitteemme on, että messu on tilaisuus, jossa ihmiset tuntevat olonsa kotoisaksi, jossa iloitaan yhteisestä uskosta, kohtaamme yhdessä Kaikkivaltiaan Jumalan ja kannamme toinen toistemme taakkoja. Samalla toivomme sen olevan tilaisuus, johon on helppo kutsua ystäviä ja tuttavia, myös vielä uskosta osattomia.

Lämpimästi tervetulleeksi toivottaen

Samuli Virtanen, Piirihallituksen puheenjohtaja
Esko Särkkälä, Helsinki-tiimin puheenjohtaja
Mika Ebeling, Pastori

Lisätietoja

Ebeling Mika

piiripastori, Helsingin KL

mika.ebeling@sekl.fi

044 452 2237

Share This