Piirihallitus voi hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi henkilön tai yhteisön, joka hyväksyy Kansanlähetyksen oppiperustan ja Helsingin Kansanlähetyksen toiminnan tarkoituksen.

Henkilöjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö. Jäsenyys edellyttää vuosittaisen 20 euron jäsenmaksun maksamista.

Yhteisöjäseneksi voivat liittyä erilaiset yhteisöt, kuten yhdistykset ja yritykset, jotka tahtovat tukea Helsingin Kansanlähetyksen toimintaa. Vuosittainen yhteisöjäsenmaksu on 100 euroa.

Kannatusjäseneksi voi liittyä, jos haluaa tuke yhdistyksen toimintaa säännöllisin lahjoituksin. Jäsenmaksu on vähintään 50 euroa vähintään kerran vuodessa maksettuna. Kannatusjäsenyydestä voidaan myös tehdä sopimus, jonka sisältö sovitaan jäsenkohtaisesti.

Yhdistyksen varsinainen jäsen saa äänioikeuden yhdistyksen kokouksiin. Henkilöjäsen voi olla ehdolla piirihallitukseen ja piirin edustajaksi Suomen Kansanlähetyksen liittokokoukseen päättämään koko Suomen Kansanlähetystä koskevista asioista.

Jos haluat liittyä piirin jäseneksi tai jos olet muutoin kiinnostunut tukemaan yhdistyksen toimintaa, ota yhteyttä johonkin seuraavista:

Share This